Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
Ingyenes Házhozszállítás

Minden 8.000 Forintot meghaladó vásárlás esetén a szállítás igyenes!

Törzsvásárlóinknak

Amennyiben a rendelések összesített értéke meghaladja a 40.000 Ft-ot úgy állandó 15 %-os kedvezményt biztosítunk törzsvásárlóinknak a zabszeletek árából!

Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Chili Ancho egész

ÚJ
Chili Ancho egész
  • Chili Ancho egész
476 Ft476
2-3 db / zacskó
SZÁRMAZÁSI HELY: MEXIKÓ

A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
  • Az Ancho szó jelentése, „széles vállú” amely a Poblano chili tömzsi, széles alakjára utal. A Poblano Chili szárított formáját nevezik ANCHO-nak.

    A Mexikói konyha egyik alapvető összetevője. Az érett paprika 6-15 centiméter hosszú és 4-6 centiméter széles, színe sötétvörös, közepesen vastag húsú.

    Enyhén, vagy közepesen csípős, amelynek értéke a Scoville skálán 1000-2000. Aromáiban az erdei gyümölcsök, az aszalt szilva édeskés íze, a kávé és édesgyökér keveredik enyhén, illata visszafogott. Kiváló C és B vitaminforrás, továbbá tartalmaz még vasat, tiamint, magnéziumot, riboflavint, niacint, alacsony nátrium, de magas rosttartalmú.

    Telített zsír és koleszterin mentes. Anyagcsere fokozó képességének köszönhetően elősegíti a zsír lebontását a szervezet számára.

    Használhatjuk zöldségételekhez, szószok, mártások, pörkölt vagy ragu készítéséhez.

    Felhasználási javaslat: A chilit töröljük át, távolítsuk el a szárát és a magokat. Nyissuk ketté, majd zsiradék hozzáadása nélkül egy serpenyőben pirítsuk egy kevés ideig, amíg aromái felszabadulnak. Ezt követően áztassuk be annyi forró vízbe, amennyi ellepi, nagyjából 15 percig. A megpuhult chilit turmixszoljuk össze. Az így kapott chilipürét adhatjuk az ételhez, vagy használhatjuk szósz készítéséhez. Pirítás, áztatás és turmixszolás nélkül is felhasználható, ebben az esetben csak vágjuk vékony csíkokra a chilit.

  • Cikkszám
    5999550162014
    Státusz
    ÚJ    
    Tömeg
    25 g/db
Webáruház készítés